Bumudur yaşam iki sözle değişiyormu hayat bu mudur insanın yaşamak zorunda kaldıgı yaşam tarzı..Ne hayalelr kuruyodum küçükken böyle yaparım şöyle yaparım bunalr olacak ilerde ne guzle hayallerdi bunlar. Ama ne hayal kalıyomuş buyudugunde ne bir hedef bakıyorumki hedefimide hayallerimide başkaları kuruyor benim yerime. Yaşama sevinci bırakmadılar içime. Suçlar gözlerle bakıyolar. Kimsenin yanında rahat edemiyorum uzaklaşıyorum yanlız kalmak için orada bile rahat bırakmıyolar beni ne hale düştüm böyle... Kaç kere ölümü düşündüm ölmek içni ugrastım. Hep bir hedef buldum önümde hep son anda vazgeçtim ne ehdef koysam önüme birbir yok ettiler. Sanki ölüme iter gibi artık dayanacak gucum kalamdı yaşamaya aldıgım her nefes ağırlaştırıyor bedenimi bir yuk oluyor üstümde. Dayanamıyoruma rtık bu zorluga.
Ey Yüce Yarabbim sen insanalr akulalrına dayanamıyacagın yuk vermessin.. Duy sesimi Yarabbim kulunun sana ihtiyacı var kurtar beni bu dertlerden. Ya gel al yanına beni ya bir çözüm yolu göster Yarabbim kurtar bnei bu sıkıntılardan bu dertlerden... Gunahalrım çoğalıyor her geçen gun. Sığınıyorum sana Yarabbim yardım et bana. Sana kaldırdıgım bu ellerden tut güç ver bana. yo lgöster bana Yarabbim

Kulunun sana ihtiyacı var Ey Yaratan Duy Sesimi
Mustafa Kurt ( pusucukurt)