| Ben Ne yapayım Şimdi
İçimde öyle bir dert varki anlatamıyorum kimseye gucum yetmiyor derdimi anlatmaya. Yıkılıyorum aklıma geldiği her an öyle bir dertki icimi acıtıyor... Her yere yansıyor derdim. Bu derdim biteceğnie gün geçtikçe buyuyor herkez üstüme geliyor durmadan. Bir yandan ailemin baskısı bir yandan uzakta yanlızlık bir yandan sevdiklerimdne ayrı kalmak ve buyuk derdim sigara koamsına giriyorum biri sönmeden diğerini yakıyorum.. Zaman zaman ölmeyi düşünüyorum şu apartmandan atlasam bu yukseklikten atlasam kurtulurmuyum bu dertten diyorum. Bırkaıp gitmek istiyorum herşeyi tum yaşamımı kalın birşeyle vursam kafama unuturmuyum acaba herşeyi. Ölümü hiç bu kadar istemedim hayatımda. Yazıyı satırlara dökerken gözüm yaşlanıyor ağlıyorum gizlice...ölmek istiyorum aldıgım her nefes zehir olsaydı keşke artık bitseydi şu yaşamım kurtulsaydım şu hayattan. Artık dayanamıyorum bu dertlere bu yuklere yardım edemez kimse. Anlatamadıgım dertlerd eboğuluyorum. HErgun ölümden beter oluyorum. Huzurum kalmadı ne yapsam yaranamıyorum. Lanet olsun bu yaşama lanet olsun beni ayakta tutanlara bırakın salın yakamı ölmek istiyorum artık. Sabrım kalmadı hiçbirşeye.
Mustafa Kurt ( pusucukurt )
|